Over mij

Wat informatie over mijzelf

Ik ben geboren op 19 februari 1982 in Venray. Nadat ik de basisschool voltooid had heb ik op Scholengemeenschap Stevensbeek mijn MAVO diploma behaald. Eén van mijn eindexamenvakken was tekenen. Echt een ster was ik niet. Vaak had ik hele mooie dingen in gedachten, maar het op papier krijgen was niet bepaald mijn ding.
Na de MAVO heb ik in Helmond mijn MTS diploma Technische Informatica behaald. Computers en electronica hebben me altijd geboeid en wist eigenlijk al van jongs af aan dat mijn beroep iets met computers te maken zou gaan hebben.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Implementatie Engineer bij Eshgro Cloud Services in Boxmeer. Als hobby ben ik een beetje begonnen met fotografie. Dingen die me op de MAVO met tekenen niet lukten, krijg ik nu met fotografie wel voor elkaar.
Verder ga ik graag wandelen met onze Rhodesian Ridgeback, die geboren is op 26 april 2007 bij Stal de Lange Vos in Overberg. Ook hou ik ervan om erop uit te trekken met de racefiets.

In mei 2009 werd bij mij zaadbalkanker geconstateerd, nadat ik met rugklachten naar de dokter ging. Deze klachten werden veroorzaakt door uitzaaiingen in de lymfeklieren in mijn buik. Deze waren zo vergroot dat ze andere organen plat drukten. Ook was de kanker al uitgezaaid naar mijn longen.
Na een operatie waarbij de aangedane zaadbal verwijderd is, ben ik in juni gestart met 4 chemokuren van het type BEP. Na de kuren bleek ook nog een operatie nodig waarbij een aantal vergrootte lymfeklieren achter in mijn buik zijn weggehaald. In december 2009 ben ik “schoon” verklaard.
Tijdens het ziekteproces heb ik een blog bijgehouden om alles een beetje van me af te kunnen schrijven. Deze zijn hier te vinden.

 

Groeten,

Rudi

Foto van mij voor de Twin Towers in Maleisië